(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. nov. 27. 10:00
Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a Közösségi Házban. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön első csütörtök lévén az esti 6-os szentmise ismét a közösségek miséje lesz, utána agapét tartunk a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. nov. 20. 10:00
Ma van az országos karitász gyűjtés. Perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! A mai napon a szentmisék után plébániánk karitászcsoportja Erzsébet-napi kenyeret oszt, egyúttal adományt gyűjt a plébánia szegényei javára. Nagylelkűen adakozzunk! Kedden a Szent Anna Nyugdíjas Klub délután fél 3-kor tartja összejövetelét a Közösségi Házban, este ½ 8-tól pedig Apaklub lesz ugyanott...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. nov. 13. 10:00
Jövő hét vasárnap országszerte a Karitász javára gyűjtünk és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a Közösségi Házban. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. nov. 6. 10:00
Vasárnap délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja találkozóját a Közösségi Házban. Kedden ½ 3-tól a 60+-os Szent Anna közösség találkozik a Közösségi Házban. Várjuk a régieket, de nagy szeretettel hívunk és bátorítunk a részvételre új tagokat is!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)